Samenleven met een vrouw die teveel drinkt is niet makkelijk. Je hebt waarschijnlijk al vaak geprobeerd de situatie te veranderen. In de praktijk verandert er echter niets. Misschien gaat jouw vrouw zelfs steeds meer drinken en ondertussen gaat het met jou ook steeds slechter. Wat nu?

Samenleven met een drinkende vrouw kan veel schaamte oproepen. Je bent niet snel geneigd om over het onderwerp met anderen te praten. Omdat je bang bent dat de ander je niet begrijpt of om de ander niet tot last te zijn. Gelukkig snappen wij jouw situatie bij Al-Anon wel. We hebben niet allemaal dezelfde achtergrond en ervaringen. Toch hebben we één ding gemeen: we hebben last van het drinken van een ander en willen daarover praten. Zo doen we nieuwe inzichten op, kunnen we de situatie meer loslaten en beter voor onszelf zorgen.

Al-Anon: iets voor jou?

  • Praten met mensen die jouw situatie snappen
  • 100% vertrouwelijk en anoniem: alles wat gezegd wordt blijft binnen dezelfde muren
  • Regelmatig samenkomen

Regelmatig komen we samen om met elkaar te praten over onze ervaringen. We werken op basis van het ‘Twaalf Stappen’ programma. Samen zoeken we naar oplossingen om de problemen die we in ons leven tegenkomen de baas te kunnen. Zelf ontdekken dat Al-Anon werkt? Kom gauw eens langs en ontmoet andere mannen wiens vrouw teveel drinkt.

Bekijk waar en wanneer de groepen samenkomen en bel gerust een van onze telefoonnummers als je langs wilt komen. We geven je dan gelijk de adresgegevens en het tijdstip waarop we samenkomen.