presentatie: nieuwe versie Legaten

Start datum: 28 november 2023

Eind datum: 14 december 2023

Tijd: zie omschijving

Locatie: Zoom

28nov2023
14dec2023

presentatie: nieuwe versie Legaten

Van 19.30

Bij Zoom

ID : 812 3502 1739 WW: 772366

Beste Al-Anon leden,

Update:

De presentatie van aankomende donderdag zal niet doorgaan. Dit geldt ook voor de stemming van 20 januari, waarover nog de benodigde informatie verstrekt zou worden.

Wat is er aan de hand?
In een eerder overleg met WSO hebben we te horen gekregen dat de stappen   van AA NL  letterlijk overgenomen moet worden. Dit hebben we ook gedaan zoals in de herziene versie te zien is. We komen erachter dat in deze stappen wat fouten zitten en we vinden het zonde om deze zo over te
nemen, aangezien we bezig zijn om een nieuwe basis te leggen.

Gisteren hebben we vergadering gehad met WSO en de vraag gesteld of we de stappen van AA Amerika mogen overnemen. WSO gaat hierover in beraad. We zullen de stappen en verschillen doorsturen naar WSO, hiermee bedoelen we de stappen van Al-Anon NL, AA NL en AA Amerika.
We hopen hierover snel een terugkoppeling te mogen ontvangen. Wanneer we deze terugkoppeling hebben gekregen kunnen we opnieuw de legaten aan jullie presenteren.

Om verwarring te voorkomen willen we ook wachten met de stemming van de overige 2 legaten, de tradities en begrippen.

We willen iedereen bedanken die aanwezig is geweest op de afgelopen presentaties. Het is niet voor niets geweest, want juist door de feedback die door jullie is ontvangen hebben we actie  Kunnen ondernemen.


Bij deze wordt iedereen uitgenodigd om bij de presentatie over de nieuwe versie van de Legaten aanwezig te zijn.

Deze presentatie is belangrijk o.a. voor de vertaling en het drukken van toekomstige boeken. In de bijlagen wordt hierover informatie verstrekt.

De presentatie is op verschillende dagen en tijden georganiseerd om zo veel mogelijk leden de gelegenheid te geven aanwezig te kunnen zijn, en uiteindelijk een zo groot mogelijk geïnformeerd groepsgeweten te kunnen nemen.

Bij deze willen we iedereen vragen aanwezig te zijn op één van onderstaande datums.

Dinsdag 28-11 19.30 uur
Zaterdag 02-12 09.00 uur
Vrijdag 08-12 19.30 uur
Donderdag 14-12 16.00 uur


In Al-Anon verbonden en met lieve groet,

Raad van Bestuur,
Chris en Manuela

presentatie herziene versie 3 Legaten Al-Anon

3 Legaten Al-Anon herziene versie 2023